電子情報通信学会 ヒューマンコミュニケーショングループ 食メディア研究会
 Multimedia on Cooking and Eating Activities, Human Communication Group, IEICE

食メディア研究会

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各種規定 のバックアップの現在との差分(No.1)


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* 選奨規定 [#nbf27861]

- CEA2012
- Kitchen Scene Context based Gesture Recognition
- International Workshop on Cooking and Eating Activities (CEA)
#ref(sensyokitei-IW-CEA.pdf)
//#ref(http://www.ccm.media.kyoto-u.ac.jp/CEA/data/sensyokitei-IW-CEA.pdf)

- Kitchen Scene Context based Gesture Recognition (KSCGR)
#ref(http://www.ccm.media.kyoto-u.ac.jp/CEA/data/sensyokitei-KSCGR.pdf)

-Workshop on Smart Technology for Cooking and Eating Activities (CEA2014) Best Paper Award選奨規程 
#ref(https://drive.google.com/file/d/0B4DDFb_vvw6NU0pmSXg0VWtydnc/edit?usp=sharing,,CEA2014選奨規程)